Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Lékárna Mediexpert s.r.o. Menu

Festival Bioderma Photoderm začíná....

13. 7. 2015

Photoderm akceJak získáte Bioderma Photoderm Oral kapsle v hodnotě 389 Kč zcela zdarma?

 

 

 

 

 

 

 

 

U nás právě začíná plné léto s Biodermou… Můžete se těšit na ještě nižší ceny a speciální akce.

Právě teď začíná akce na řadu Photoderm. Za nákup jakýchkoliv 2 přípravků z řady Bioderma Photoderm získáte zcela ZDARMA Bioderma Photoderm Oral kapsle v hodnotě 389 Kč. Platí do vyprodání zásob nebo nejpozději do 31.8.2015. 

Pouze přímo v naší kamenné lékárně platí ještě akce 6 + 1 zdarma t.j. za nákup 6 produktů Bioderma (nevztahuje se na přípravky za bonusové ceny nebo zdarma, cestovní balení) získáte 7 produkt dle výběru zdarma.
 

Opalování, protekce, sluníčko

Čas dovolených, letní měsíce plné (?) sluníčka a nebo i pod mrakem. Trávit volný čas venku je prima, ALE…

Víme to všichni, často to slýcháme, ozónová vrstva už není to co bývala, je ztenčená a neplní svou funkci úplně. A proč je vlastně ozónová vrstva tak důležitá? Protože absorbuje a nepropustí paprsky UVA, UVB a UVC. Jenže díky částečné prostupnosti se paprsky dostávají až na Zemi, dopadají na naši pleť, kde mohou škodit. UVB paprsky zůstávají na povrchu pokožky – v epidermis, problém způsobuje záření UVA, které proniká hlouběji do dermis.

Naše buňky se ale umí částečně bránit, v pokožce totiž máme speciální buňky – melanocyty, které produkují melanin (barvivo) – eumelanin nebo phaeomelanin. Ale protože se brání jen částečně, musíme ochraně pomoci produkty s ochranným filtrem.

 Jak se vyznat v používaných filtrech. Filtry mohou být různé, ale v zásadě se dělí do 3 skupin podle toho, jak působí:

  • chemické – pohlcují UV záření – Tinosorb S, Mexoryl SX, Mexoryl XL
  •  organické – odrážejí i pohlcují UV záření – Tinosorb M
  • minerální – odrážejí UV záření – Oxid zinečnatý, oxid titaničitý, oxid zirkoničitý

 Kromě používání ochranných krémů je několik dalších rad, jak se účinně chránit. Např. Pobyt na sluníčku vynechat mezi v době 11h – 16h.; používat ochranný oděv, pokrývku hlavy; dodržovat pitný režim…

Mnohdy v lékárně slýcháváme „Já chci ale z dovolené přijet opálená, když budu používat ochranný faktor 50+, neopálím se vůbec“. Na to je jednoduchá rada. Používejte ještě před dovolenou a během přípravek, který podpoří přirozené zhnědnutí a tvorbu melaninu a zároveň prodlouží opálení. Náš oblíbený je Bioderma Photoderm BRONZ Oral.

Ve formě kapslí nabízí hned několik účinných složek:

  • pro vznik přirozeného stejnoměrného opálení
  • pro prevenci stárnutí pokožky
  • pro zvyšení tolerance pokožky proti slunečnímu záření